TNN: Præcis hvordan man skal håndtere “Camino de Santiago” gamle pilgrimsrejse i Spanien

hej alle sammen,

Jeg ønskede at dele endnu en video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Det hele handler om “hvordan man håndterer” Camino de Santiago “gamle pilgrimsrejse i Spanien”.

Hvem vil ikke tage en tur over det nordlige Spanien?

Carol gjorde det så godt som hun er lige her for at fortælle dig, hvorfor det er en virkelig transformativ oplevelse.

Camino de Santiago er en 1.000 år gammel pilgrimsrejse, der kulminerer med Spaniens Santiago de Compostela, hvor opholdet af Saint James er begravet ….

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til fordel for blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det dybtgående rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du vil have fået adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre utrolige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply