9 Gratis ting at gøre i Los Angeles

Enhver, der er nogen, der svinger af Los Angeles. Det er byen A-list-berømtheder, de enorme navne inden for sport såvel som underholdning. Denne livlige metropol har endt med at blive synonym med succes. Det er her stjerner er lavet, der tiltrækker drømmere fra hele verden. Dog er drømmere ikke de eneste, der er trukket til skimmeren i Tinseltown – også turister!

I fortiden en række årtier har Los Angeles endt med at være en af ​​de mest tjekkede destinationer i USA. Ud over at besøgende fortsætter med at oversvømme, endte der meget flere valg af indkvartering. Los Angeles har et stort udvalg af hoteller, der kan håndtere begge ender af budgetplanspektret.

Listen over attraktioner vokser regelmæssigt. Nye restauranter hjulpet af anerkendte kokke spirer langs dens gader. Ud over at der er altid et nyt videnskabs-, historie- eller kunstmuseum, der er værd at tjekke hvert år. Mens Los Angeles ofte tænkes på en af ​​de mest dyre byer i landet, skal du ikke lade det afskrække dig fra at gå. Selv hvis du er på et budget, er der bemærkelsesværdige attraktioner, som du kan gå til uden at passe dit hus. Faktisk kan nogle få af dem glæde sig over gratis!

Hvad er dækket i denne vejledning?

La Brea Tar Pits
Venedigskanaler
Runyon Canyon
Griffith -observatoriet
Mariachi Plaza
Annenberg -område til fotografering
Los Angeles rådhus
Bradbury -bygningen
Den brede
Flere ideer på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

La Brea Tar Pits

I 1875 opdagede paleontologer, at dyrstager i Rancho La Breas grober – boblet med asfalt fra en petroleumsø. Meget mere end et århundrede senere arbejder professionelle stadig på området, selv efter at have trukket omkring 3,5 millioner fossiler fra området. Masser af deres opdagelser er nu på et museum, der har ændret sig meget i årtier. Udgravningsudflugterne såvel som Page Museum har adgangsgebyrer, men museet frahænger af dem hver allerførste tirsdag i måneden (undtagen juli såvel som august) såvel som hver tirsdag i september. Men siden den efterspurgte, ville det være finest at reservere billetter på forhånd.

Venedigskanaler

Venedigskanalerne er ideelle mellem Venedigs strandpromenade såvel som Abbot Kinney; Kanalerne forsyner dig med et andet synspunkt på det populære kvarter ved stranden. Spadseretur med de kanalforede blokke bruger idylliske scener, maleriske strandhuse, buede broer, ællinger samt endda en kæledyrshund, der er paddleboards. Der er ingen bådudlejning, der giver dig mulighed for at udforske, men du kan medbringe et ikke-motoriseret fartøj til at gå rundt i kvarteret.

Runyon Canyon

Runyon Canyon -procedurer 160 hektar såvel som har en primær løkke såvel som et antal vandrestier, som besøgende kan udforske. Hvis du vælger at gå i weekenderne såvel som ugedagsmorgener, kan du løbe ind i en række undervisere, der vandrer med deres klienter. Efterhånden som dagen går, aftager folkemængderne så godt som du nu har tilstrækkelig tid såvel som område til at glæde sig i naturen. Denne park forsyner dig med et par af de allerbedste udsigter over metropolen; Du kan ligeledes løbe ind i nogle stjerner, der prøver at fange en træning i deres stramme tidsplaner.

Griffith -observatoriet

Vista leveret af observatoriet er noget, du ikke bør gå glip af, når du går til Los Angeles. Byen nedenfor blinker såvel som glinser med lys, når himlen bliver sort. Når du går ind, ser du forskellige udstillinger såsom et Planetarium -show, Tesla Coil, samt en Foucault -pendul. Før kl. 22.00 skal du sørge for at se med det 12-tommers brydningsfagskop. En alternativ til sidstnævnte er det reflekterende teleskop på den forreste græsplæne.

Mariachi Plaza

Mariachi Plaza har årtier med LA Custom såvel som ligeledes har et par af sin fineste musik. Mariachi bands have been gathering around the plaza considering that the 1930s. The musicians are dressed in their standard Mexican horsemen clothes or charro while waiting on somebody to hire them to play at service establishments or even parties. lots of of the musicians online in the historical as well as traditional 1889 Boyle Hotel.

Annenberg area for Photography

This is a privately funded area that specializes in photography; it techniques the niche in an ingenious method when it pertains to displaying print as well as digital pieces. It integrates music and/or videos into the pictures published on the screen walls. This combination supplies a special experience for visitors. Admission is complimentary however there is a $1 car parking fee.

The Los Angeles City Hall

This white tower has been the city’s icon considering that the 1920s; today it supplies the simplest method to get a view of Downtown, if you get the possibility to pass with the Civic center on weekdays from 9am to 5pm, go into on the primary street side to ensure that you can go to the observation deck on the 27th floor. While in the area, take a stroll around thePark samt forsøg på at opdage den olympiske fakkel fra 1984. Der er en hel del historie i området, at tage en tur rundt om det vil være som at minde om årtier tidligere.

Bradbury -bygningen

Bygningens ubeskrevne udseende kan få det til at virke mindre markant; Men når du går med indgangen, vil du se en smuk gyde med træ, mursten såvel som jern. Denne arkitektoniske perle er et perfekt sted at gå til for historieentusiaster, da bygningen er en af ​​de ældste i centrum. Hvis du kan lide film, blev de zigzagging -trapper vist i en scene i Blade Runner. Du vil ikke være i stand til at tjekke bygningen; Du bliver nødt til at gøre din beundring af stilen fra stueetagen, da en masse af bygningen er til personlige kontorer.

Den brede

The Broad er Los Angeles ‘nyeste moderne kunstmuseum såvel som det ligeledes det offentlige hus med 2.000 efterkrigskunstværker af Eli såvel som Edythes samling. Når du besøger, får du se velkendte værker fra Jeff Koons såvel som Andy Warhol ud over den pragtfulde installation “Infinity Mirrored Room” af Yayoi Kusama. Der er ligeledes en Olive Tree Grove i museets plaza; Museumsoptagelsen er gratis, men det anbefales at få en reservation meget først, før de går.

Der er ingen tvivl om, at LA er en kostbar by, men der er tilstrækkelige gratis ting at gøre så godt som at gemme penge på din rejse. De, der er leveret ovenfor, er kun et par af de steder, du kan besøge, tjek Los Angeles på din egen tid såvel som hastighed for at opleve, hvad byen har at tilbyde.

2⃣0⃣1⃣7⃣ • 4⃣ • 1⃣2⃣

Flere ideer på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Californien: 5 metoder til at gøre din rejse meget mere speciel

5 ekstraordinære statsparker, du skal gå til i USA

Bliv inspireret: 6 sensationelle destinationer i nærheden af ​​Washington, DC (video)

6 ekstraordinære strande rundt om i verden

5 grunde til, at vi er i ekstase over Ana’s nye Tokyo Haneda-New York/Chicago-flyvninger

Justfly anmeldelser: 5 Little kendte fakta om Silicon Valley

JustFly anmeldelser: Top 10 fineste restauranter i New York City

CityPass: Rabatter, tilbud såvel som hvorfor købe

Leave a Reply