Cappadocia, Turkey: Hot Air Balloon Trip på Sunrise

Jeg kan stadig smage den tyrkiske te fra vores morgenbuffet før flight, da vi nåede stedet. Ved at udfolde konvolutterne havde hver ballonoperatør deres egen plet. De tidlige var alle indstillet, deres gigantiske bobler allerede i fuld form. Da personalet afsluttede flammer, gik jeg rundt for ikke at føle februaren kold. Fire lag af vinter-slid, men alligevel ryste jeg næsten og begyndte at frygte de ex-elsker-mindske temperaturer deroppe.

Cappadocia forstås ofte for sit fantastiske hårde landskab. I løbet af de sidste par år har det endt med at blive synonymt med ballonering af varm luft. ”De fleste turister kommer til Cappadocia bare for at rejse ballonerne,” delte vores pilot -suat Ulusoy stolt. ”Dette er et af de tre største ballonsteder i verden. De andre er Loire Valley, Frankrig såvel som Serengeti, Tanzania. ”

Bliver klar!
På en høj!
Flyvende balloner i over 20 år er Suat den mest seniorpilot her. ”Ikke efter alder, dog efter erfaring,” præciserede han. Historien om disse drivende pærer i denne del af verden kan spores tilbage til piloter Lars-Eric Möre såvel som Kaili Kidner, der drev den allerførste industrielle rejsende ballon for et tysk rejsefirma i 1991. Før det var lokalbefolkningen stærkt afhængige i landbrug såvel som keramik for at tjene til livets ophold. I dag styrker turismen regionens økonomi.

Varmluftsballoner i Cappadocia
Varmluftsballoner i Cappadocia

For at blive tænkt på en fantastisk ballondestination, kravet om at se på tre faktorer. For det første tilgængeligheden såvel som pålidelighed af operatører. Ud over lige her i Cappadocia er der masser af dem. Alt hvad du kræver at gøre er at se lige så meget ud som himlen ved daggry så godt som du ser.

For det andet ballonvenlige forhold. Cappadocia bruger ballonudflugter året rundt, næsten dagligt om sommeren. ”Du var heldig,” sagde en af ​​de lokale, vi talte med, og påpegede, at det sne så svært i tre dage før vores tur. så godt som det er sandt. Det sneede, da vi dukkede op i Cappadocia, men himlen ryddet op næste dag. ”Jeg personligt kunne godt lide udsigten om vinteren, når bakkerne såvel som søjler er dækket af sne,” tilføjede han.

Den eneste ulempe, sagde han, er, at vejrforholdet om vintertid er temmelig uforudsigelig. Fra januar til februar er der en fare for, at forlystelser annulleres. En af vores guider påpegede endda, at han havde set turister græde over ikke at være i stand til at gøre turen, i betragtning af at nogle få af dem kom lige her bare for det.

Winter Wonderland! Cappadocia, når den er dækket af sne.
Cappadocia solopgang
Det tredje aspekt er udsigten, hvad der er i vente for dig, når du er deroppe. Appel er også rigelig her. Ovenfra er Cappadocia et ubegrænset hav af klippeformationer, fra tårnhøje søjler, som naturen grundigt støbte til enorme skorstene i over 2000 år til spir, som de tidlige kristne skåret med til at producere boliger såvel som kirker for århundreder siden. Turen muliggør ligeledes et blik på et par af centrale Anatoli’s mægtige toppe, hvor solen ville komme ud af i en betagende himmelsk visning.

En kongelig tur

Ovenfra ser vi måske udflugtsvogne såvel som lastbiler, der sporer deres tilsvarende balloner. Veje skåret over næsten golde lande, som på det tidspunkt plejede kun nøgne abrikostræer såvel som druebuske. Vi gik hen, hvor vinden tog os-”vi kan kun klare at gå op såvel som ned,” sagde Suat-såvel som opdagede os selv mellem klipper, over små byer, såvel som blandt mange andre balloner bringer sindet blæst turister. Vi så moskeer såvel som hulekatedraler, fe skorstene samt ægte, samt bare såvel som snedeklædte hjem, mens vi lytter til samtalerne fra ti andre passagerer med os. Ordene fantastiske, smukke såvel som uforglemmelige endte med at være et vigtigt i deres sætninger.

Vi kørte over byer.
Byen under os.
Men det ord, vi hørte mest under hele turen, var magisk. Dette var især sandt, da vi nærmede os lignende dal. ”Spørg ikke, hvorfor det kaldes sådan,” spøgte Suat. Jeg spurgte ikke, men jeg har en teori. Jeg kiggede rundt så godt som blev mødt af at pålægge søjler, der udviklede sig gennem år med erektion erosion. Hele stedet er som en hyldest til mandlig fertilitet. Eller måske er jeg bare en pervers.

Men alvorligt, fallus eller ingen fallus, er lignende dalen så vidunderlig – der er det ord igen – at du begynder at tvivle på, hvis alt det, du ser, er ægte. Det er som om det kom direkte fra sindet af Ray Bradbury eller George Lucas.

Synet af denne fremmede udseende dal var ligeledes signalet om, at turen var ved at afslutte. Turen varede i næsten en time såvel som en halv, såvel som det føltes som minutter. Du forstår, hvad de siger om tid såvel som at have det sjovt.

Love Valley.
Love Valley.
Varmluftsballoner i Cappadocia
Royal Balloon er noget, som personalet er utroligtBly glad for. Du kan foreslå, at det er deres opgave såvel som alt, men du kan fortælle i metoden, de taler om nøjagtigt, hvordan de på en anden måde gør tingene. ”Vi er ikke en masseballonoperatør,” hævder de og understreger forslaget om at fokusere på høj kvalitet snarere end kvantitet. Vores kurv kan passe 16 passagerer, men der var kun 12 af os, hvilket gjorde rejsen behagelig. Alle passagerer er ligeledes forsikret med den allerbedste politik.

For ikke at nævne, at de har en bedste 5 -score på TripAdvisor, fra over 1300 strålende anmeldelser.

Men det, jeg kunne lide mest ved vores tur, var nøjagtigt, hvor erfaren suat er, så godt som nøjagtigt hvor meget han kan lide stedet. Som en professionel pilot såvel som historiker forstår han enhver krog-og-cranny såvel som tidligere og til stede for Cappadocia såvel som at tale om det, som om han forklarer familie. Han fyrer også humoristiske vittigheder mellem informationsbits. Han foretog turen ikke bare tilfredsstillende, men ligeledes oplysende såvel som underholdende.

Efter en bedste landing samlet vi os til tildeling af medaljerne “I Conquered Cappadocia”. Det var en osteagtig idé, men jeg kan fortælle dig, at jeg vil beholde den resten af ​​mit liv (fordi jeg også er osteagtig som FCK). Hver eneste af os var glade såvel som tilfredse med turen. Vi har måske ramt jorden, men det holdt os på en høj, lige så meget som nu.

Og med et glas lokalt skabt mousserende hvidvin i den ene hånd såvel som en jordbær i en anden, delte vi en skål til en cappadocisk oplevelse, der var sikker, kongelig, uforglemmelig såvel som – vent på det – magisk.

På metoden ned
Vins praler med sin medalje såvel som suat, der fører skålen. Skål!
Personalet i Royal Balloon har det sjovt med en gæst
Suat Ulusoy, Royal Balloon’s Chief Pilot
Royal Balloon
Adresse: Avcilar Mahallesi, Dutlu Sokak, nr. 9, Göreme – Nevşehir / Türkİye.
E-mail: royal@ signroyalballoon.com
Hjemmeside: www.royalballoon.com
Priser: EUR 150-175

Hvor man skal bo: Castle Inn bruger et par af de allerbedste boliger i Cappadocia (med hurtig Wi-Fi-forbindelse). Castle Inn ikke findes i Goreme i mere støjsvage Ortahisar, bruger en meget mere autentisk oplevelse. Beliggende i et for nylig bragt 150 år gammelt cappadocisk hus tilbage, er opholdet alene temmelig uforglemmeligt. De har en 5 -score i TripAdvisor såvel som blev valgt til Travellers mulighed i 2015.

Book her: Castle Inn Cappadocia.

Flere ideer på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Top 10 fineste såvel som værste rejsemomenter i 2016

Top 9 Istanbul -ferieattraktioner: En DIY gående udflugt

Where to stay in Istanbul, Turkey

ISTANBUL: top 5 Scams to enjoy Out for (And exactly how to prevent Them)

CAPPADOCIA travel guide with sample travel plan & budget plan

On Board the Superstar Virgo: Singapore-Kuala Lumpur cruise

Taal Volcano Crater: trip to the Fiery digestive tracts of Batangas, Philippines

SIEM REAP, CAMBODIA: budget plan travel Guide

Leave a Reply