TNN: March Book Club: “En irreverent nysgerrighed” af David Farley

Hej alle sammen.

Denne måneds bog af David Farley, der co-underviser i vores komponeringsklasse, handler om sin tid i Italien, der søger efter Jesu forhud.

Seriadly.Jesus ‘forhud var en faktisk hellig relikvie, der blev tabt til historien. Jeg læste den for nylig. Det er sjovt, vittigt såvel som har en hel del finurlige karakterer. David bringer virkelig mennesker såvel som placeringer til live i en metode, der får dig til at genkende, hvorfor han overvejer …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til fordel for blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det dybtgående rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du vil have fået adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply