Hvor man kan bo i Hong Kong: overkommelige vandrerhjem samt gæstehuse

Måske er det bare mig, men en ting, jeg har observeret i mine tre år med at være rejseblogforfatter, er, at jo bedre du får til enorme byer, den dyrere Indkvartering får. Af programmet er der undtagelser; En masse enorme byer har nogle “bedst bevarede hemmeligheder”. Ikke kun er de få, de får ligeledes tilbudt hurtige, især i højden. Heldigvis er der aggregatorsteder, der gør hotellet jagt meget mindre af en opgave. Websteder som Expedia, Agoda, HostelWorld samt Booking.com udarbejder lister over hoteller, vandrerhjem, kroer samt gæstehuse, som du kan vælge imellem. Men baseret på personlig erfaring er det altid en kamp for at opdage økonomiske rum i større storbyområder som Singapore, Macau og selvfølgelig Hong Kong.

Den livlige såvel som moderne by Hong Kong er en af ​​de travleste såvel som den mest etablerede i Asien med hensyn til handel, forretning såvel som turisme. En særlig administrativ region i Kina, Hong Kong består af Hong Kong -øen, Kowloon -halvøen, de nye territorier samt 200 afgrænsende øer. Mens disse områder er forbundet imponerende af byens ekspansive tog såvel som busnetværk, er det vigtigt at være bekendt med dens geografi. Hong Kong Island er hvor det centrale område, det politiske såvel som det økonomiske centrum, ligger. Der er ligeledes en række overkommelige gæstehuse såvel som vandrerhjem lige her såvel som det er hus til masser af ferieattraktioner inklusive Victoria Peak.

Kowloon er, hvor du vil opdage en masse museer, markeder såvel som stjerners avenue. De nye territorier, nord for Kowloon, er prikket med vådområderparker såvel som templer. Lantau Island, en af ​​de masser af ydre øer, sætter en ære i Ngong Ping (Giant Buddha samt Po Lin -kloster) samt Hong Kong Disneyland.

Kowloon såvel som Hong Kong -øerne har flest indkvartering. Hvis du planlægger at inkludere Macau til din rejseplan, har de ligeledes en færgeterminal hver: Hong Kong Macau Ferry Terminal (Connaught Road Central, Sheung Wan -området i Hong Kong Island) samt Hong Kong China Ferry Terminal (Canton Road , Tsim sha tsui, kowloon).

Jeg har været i Hong Kong tre gange i de sidste to år såvel som har opholdt sig på tre forskellige gæstehuse. Lige her er et par af mine evalueringer såvel som kommentarer med info om dem.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Tai San Guesthouse
Ny Kina Yan Yan Guesthouse
Comfort Hostel HK
Flere ideer på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Tai San Guesthouse

Tai San Guesthouse har masser af enheder omkring Kowloon, men jeg har kun prøvet deres Burlington -filial i Tsim Sha Tsui, Kowloon. Det håndteres af en Filipina, som jeg kærligt har kaldt Ate Yolly. Rummet er mindre, som du ville forvente såvel som badeværelserne endnu mindre, men du får det, du betaler for. Vi reserverede et rum til to (men i betragtning af at vi var en gruppe på tre, havde vi en ekstra futon) til kun HKD 500 pr. Nat. Der er så masser af fremragende ting ved dette sted bortset fra omkostningerne. Stedet er usædvanligt – busstationer såvel som MTR -terminal inden for blokken. Det er ligeledes utroligt rent al den forbandede tid. Spiste Yolly på samme måde udveksler valutaer med en ekstremt stor sats.

Foto fra Tai San’s officielle websted

Hvert rum er udstyret med en stationær computer (med webforbindelse), som gæsterne kan bruge. Der er ligeledes gratis Wi-Fi, men forbindelse er ekstremt dårlig såvel som begrænset i anden sal, hvor mange mellemrum er. Forbindelsen nedenunder på det typiske område var dog fremragende.

Omkostninger: HKD 500 pr. Nat
Fordele: Fremragende beliggenhed, venligt personale, altid rent
Ulemper: Lille værelser, dårlige Wi-Fi på værelset

Se større kort

Adresse: 91-94 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
E -mail: ken@hktaisanguesthouse.com
Telefonnummer: +852-23668273
Hjemmeside: www.hktaisanguesthouse.com

Ny Kina Yan Yan Guesthouse

Beliggende i Chung King Mansions langs Nathan Road deler New China Yan Yan Guesthouse bygningen med masser af andre gæstehuse såvel som butikker. Det er en 3-minutters gåtur fra Tsim Sha Tsui MTR-stationen såvel som ligeledes ekstremt nær East Tsim Sha Tsui-stationen. Avenue of Stars såvel som Victoria Harbour er kun få minutter væk herfra.

Chung King Mansions. Billede af Booking.com

Ny Kina Yan Yan Guesthouse. billede fra booking.com

Ligesom Taisan gæstehus håndteres New China Yan Yan af en Filipina, spiste Merly fra Pangasinan. Rum såvel som badeværelser indeni er virkelig små. Placeringen er dog pæn, tjenesten er tilfredsstillende, såvel som der er pålidelig Wi-Fi. Det rum, der blev leveret til os, havde kun en fan (ikke aircon), men det var fint, da det var ganske køligt, da vi blev.

Omkostninger: HKD 599 (Triple Room)
Fordele: god placering, pæn, stærk såvel som hurtig Wi-Fi
Ulemper: ikke-aircon, ingen udsigt, små værelser

Se større kort

Adresse: E1, 8/F, Block E, 36-44 Nathan Rd, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Kowloon
E -mail: newchinaguesthouse@qq.com
Telefonnummer: +85294893891
Hjemmeside: www.newchinaguesthouse.com

Comfort Hostel HK

Comfort Hostek HK er ideel smack midt i et købsdistrikt! Det er ligeledes omgivet af MTR -terminaler, så det er en leg at komme til store attraktioner fra lige her. Det eneste problem, vi havde, var, at vi kæmpede for at opdage det, da vi ankom. Personen i jordniveau -modtagelsen taler måske ikke et ord på engelsk.

Vi tilbragte to nætter på Comfort Hostel HK i februar sidste år, såvel som det var en behagelig oplevelse. Personalet var såvel praktisk som varmt. Den plads, vi fik, var også lille, men brusebadet var helt større end det sædvanlige. Det rum, vi fik, var virkelig et af de reserveområder, der blev lejet ud i denne lejlighed eller condo -enhed. Ejerne af systemet var venlige, så det var ikke rigtigt et problem. På det typiske område (lobby) var der computere, som gæsterne måtte bruge. Ingen Wi-Fi, dog.

Hostel -lobby

Komforthostel HK Room

Omkostninger: HKD 358 (fredag), HKD 498 (lørdag)
Fordele: ekstraordinær placering, fremragende værdi for pengene, pæn
Ulemper: Ingen Wi-Fi, svært at finde, ingen udsigt

Se større kort

Adresse: A1, 9/F, 47 Paterson Street, Causeway Bay, Hong Kong
E -mail: info@hostel.hk
Telefonnummer: +85223926868
Hjemmeside: www.hostel.hk

Der har du det! Hvis jeg ser Hong Kong igen såvel som ophold på endnu et sted, vil jeg absolut tilføje den til denne liste. Bemærk, at disse er baseret på mine egne oplevelser såvel som de rum, der leveres til mig. Det gælder måske ikke for de andre rum i pensionatet såvel som andre menneskers oplevelser.

Flere ideer på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

NGONG PING, HONG KONG: Tian Tan Buddha as well as Po Lin Monastery

Spin Designer Hostel El Nido: Vores fineste hosteloplevelse i Palawan

Brisbane City Yha: Hvor skal man bo i Brisbane, Australien

Hvor skal man bo i Istanbul, Tyrkiet

Top Economical Beach Resorts i Batangas (under P3000)

TAIPEI: top 10 hotels Under $50

TOP 7 NASUGBU BATANGAS beach RESORTS & holiday homes

HONG KONG DISNEYLAND: discounted Tickets & travel Guide

Leave a Reply