Hvordan jeg mistede 50 pund under karantæne: 4 ting jeg gjorde for at tabe sig

Da kvarterets karantæne blev implementeret, var jeg overvægtig såvel som på min tyngste – 207 lb. i dag, jeg har nået den sunde vægt for min Højde – 157 lb.

På mindre end fem måneder har jeg mistet en samlet på 50 lb (22,7 kg).

Jeg er ikke alene om dette. Vins, min bloggingpartner, har mistet 40+ pund over den nøjagtige samme periode. Vi online i nøjagtig samme lejlighed, så vi overholder næsten den samme diætplan samt spiser nøjagtigt de samme måltider.

Da vi offentliggjorde nylige billeder på Facebook, blev en hel del af vores venner chokeret over transformationen. Jeg kan ikke bebrejde dem, da selv jeg stadig er overrasket over, at vi var i stand til at trække det af. Men da vi får en række meddelelser, der beder os om tip til vægttab, besluttede jeg at komponere denne publicering (selvom det ikke er rejsetrelateret).

Her er nogle før-og-efter-billeder af Vins såvel som mig.

Men først lidt baggrund om nøjagtigt, hvordan jeg fik vægt i det første første sted.

Jeg var tynd i det meste af mit liv. Nogle venner tilbage på college kommenterede endda, at jeg så skrøbelige såvel som syg ud. Haha. Uanset hvad der ændrede sig, da den afsluttede nation angreb. Ud over at afslutte nation mener jeg den konstante stress på arbejdet. Da jeg tiltrådte krigszonen, der er erhvervslivet, den ene sikker ting, der fik mig til at føle mig glad, var – ja, du gætte det – mad. Det hjalp ikke, at vores bygning havde sin egen maddomstol med et smorgasbord med lækker valg. I årenes løb fik jeg langsomt dog helt sikkert flere pund. Når jeg holder op med at ryge for fem år siden, blev jeg bare … balloneret. (Jeg beklager selvfølgelig ikke at ryge med at ryge. Det er en af ​​de allerbedste beslutninger, jeg tog i mit liv. Dog fik det mig til at spise mere.)

Jeg troede, at jeg måske kunne vende tingene rundt, når jeg stopper min fuldtidsopgave til at rejse. Dog opdagede jeg snart, at det var så forbandet vanskeligt at modstå velsmagende mad, når jeg rejste. Det er dog ikke, når vores vægt ville hoppe endnu højere. Når alt kommer til alt, uanset hvilke yderligere kalorier vi fortærer, annulleres ved regelmæssig gåtur såvel som vandring. Problemet er efter turen – når vi bliver huset sulten efter noget ris såvel som Lutong Bahay. Det er den ægte skyldige lige der.

Hurtigt foran til 2020. Jeg ønskede at tabe sig, men begyndelsen af ​​enhver form for år var den sværeste tid at gøre det for os. Efter den glade jul-nye års sæson, nød Vins sin fødselsdag i januar, vi havde en 2-ugers køkkencentreret tur til Taiwan i februar, såvel som jeg fejrede min fødselsdag i marts. Jeg vågnede lige en dag, trådte på skalaen, såvel som var bange for antallet – 207 lb, det tyngste jeg har nogensinde været.

Så jeg prøvede at gøre noget ved det. Jeg tilmeldte mig et tæt på gymnastiksalen. Dette er det, tænkte jeg! Efter kun min evalueringssession ødelagde den skøre bit ting, der kaldes Covid-19, dog alles livsplaner såvel som bragte verden til stilstand. Alle fitnesscentre stoppede driften, så jeg fik aldrig brug for mit medlemskab.

Men jeg besluttede ikke at lade det stoppe mig. Hvis jeg skulle sidde fast derhjemme, ville jeg hellere bruge tiden godt. Jeg garanterede mig selv, at jeg stadig ville nå de fysiske fitness -mål, som jeg længe havde afsat.

Bemærk, at jeg ikke er en fysisk kondition eller ernæringsekspert. Jeg deler bare min egen oplevelse. Hvad der fungerer for mig fungerer måske ikke for dig. Ud over det, der har fungeret for mig, er kombinationen af ​​følgende.

Hvad er dækket i denne vejledning?

1. Delkontrol
2. Intermitterende faste
3. Rutinemæssig træning
4. Moralsk støtte fra venner!
Flere tip til YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

1. Delkontrol

Hvis jeg måske kondenserer hele denne udgiv til kun et tip, er dette det – delkontrol. Jeg er overbevist om, at dette har været ansvarlig for meget af vægttabet.

Faktisk, da jeg kastede de allerførste 20 pund, var en del administration det eneste, jeg gjorde. Jeg træner ikke eller lavede intermitterende faste bevidst. Jeg begrænsede bare størrelsen på mine måltider op, indtil jeg blev brugt til det.

I kernen handler vægttab om at forbruge mindre kalorier end hvad din krop brænder. Jeg tjekkede, at for at tabe sig, skåret fyrkravet indtagelse til mindre end 1500 kalorier pr. Dag. Jeg brugte det som regel. Vi har en lille køkkenområde, som jeg bruger til at evaluere den mad, jeg lægger i min krop. Derefter googler jeg nøjagtigt, hvor mange kalorier det svarer til.

Der er en række grunde til, at dette fungerer for mig.

Jeg var en sultet eater. Jeg tror, ​​dette er virkelig mit problem. Pre-quarantine, min standard hurtige madordre er 2-delt stegt fjerkræ med ris samt spaghetti samt drikke samt dessert. Jepp, du tjekkede det rigtigt med ris såvel som spaghetti. Hahaha. Takaw. Så bare at reducere mit madindtag markant skubbede min vægt ned.

Jeg nedbrydede økonomisk såvel som såvel som er bange for at gå ud. Rejsermarkedet var det mest frygtelige ramte af pandemien, så jeg har ikke tjent siden marts. Så for at minimere de daglige omkostninger såvel som den brugte tidUdenfor reducerede jeg bevidst den mængde mad, jeg spiser. Når jeg handler efter dagligvarer online, prøver jeg at få dem til at sidst ved ikke at indtage så godt pr. Måltid.

Jeg kan spise hvad jeg vil. Jeg er ikke begrænset til den type mad, kun serveringsstørrelsen. Jeg spiser stadig chokolade såvel som andre slik. Lige den anden dag havde jeg stadig pommes frites. Dette er fantastisk, da jeg ikke har lyst til at fratage mig selv.

Jeg kan ikke bruge det som en grund til at overspise. Det er ligeledes psykologisk, antager jeg. Jeg har prøvet andre diæter såvel som at gå til fitnesscentret, før ingen af ​​dem arbejdede, da jeg kompenserer ved at spise mere end normalt. Ved måltidet var jeg altid som, “Det er okay at grise, jeg træner alligevel.” Eller når jeg er på en lavkolhydratdiæt, ville jeg have en stor servering af protein såvel som desserttænkning, ”Det er fint. Jeg spiser alligevel ikke ris. ” Når du tæller kalorier, er der bare ingen metode omkring det.

Men jeg drikker meget vand.

Det var en kamp i starten. Enhver form for diætplan er hård i starten. Men efter et par uger kunne jeg helt ikke huske, at jeg var nedskåret. Jeg vejede bare en dag såvel som blev overrasket – denne gang behageligt.

2. Intermitterende faste

Er det effektivt? Her er det: Jeg er ikke sikker.

Ja, jeg laver intermitterende faste dog ikke bevidst. Allerede før jeg havde nogen form for hensigt med slankekure, gjorde jeg allerede det, da jeg altid undgår morgenmad. Jeg er bare ikke fan af morgenmad, da jeg ikke kunne lide at føle mig oppustet eller tung om morgenen.

Så nej, jeg er ikke så sikker på, om det hjalp eller ej. Men ja, jeg har gjort det hele denne tid.

Mit allerførste måltid er omkring kl. 12.30. Min sidste for dagen er omkring kl. 18:30.

Nogle gange glider jeg en frugt om eftermiddagen. Men uden for dette 6-timers vindue spiser jeg ikke andet end vand såvel som varm usødet te.

3. Rutinemæssig træning

Da jeg bemærkede, at min vægt gik ned, påvirkede det mig at træne parallelt med kosten. Husk, da jeg sagde, at jeg var i stand til at gå til en evalueringssession, før de lukkede alle fitnesscentre? Under denne session lærte fitnessinstruktøren mig nogle grundlæggende kropsvægtøvelser. Dette er bare enkle øvelser, som du kan gøre uden udstyr. Så jeg gjorde dem over så godt som igen. Da jeg blev træt af dem, søgte jeg YouTube efter andre rutiner, som jeg fulgte.

Nogle gange ville jeg bruge den elliptiske maskine, som VINS købte sidste år (hvilket var billigere end en løbebånd). Jeg havde aldrig rørt ved det før, men jeg bruger det nu. Hahaha.

Derefter, når jeg blev træt af en træning, gik jeg videre til en ny. For nylig bestilte jeg en hula hoop online. Hahaha. Det er sjovt.

Ofte ville jeg bare danse alene på mit værelse. Jeg ser sandsynligvis skør ud og gør det, men ingen ser ud.

4. Moralsk støtte fra venner!

Jeg var alene i løbet af den allerførste måned af min rejse i vægttab. Vins så sandsynligvis også hans vægt på hans vægt, men vi sammenlignede ikke virkelig noter. Da jeg mistede de allerførste 20 pund, offentliggjorde jeg den på Facebook. Det viste sig, at to andre venner ligeledes forsøgte at tabe sig på egen hånd.

Da vi har nøjagtigt det samme mål, besluttede vi alle tre at støtte hinanden ved at producere en gruppechat, hvor vi offentliggør vores udvikling hver dag. Vi rapporterer ligeledes, hvad vi spiser. Hver gang vi higer efter noget eller er ved at overspise, meddeler vi gruppen, så nogen kan tale os ud af det. Det er som en mini-understøttende gruppe.

Målet er dog ikke at være konkurrencedygtige at påvirke såvel som at opdage fra hinanden.

Det er det!

Jeg har stadig en lang metode til at gå. Ja, jeg har allerede mistet 50 pund såvel som har nået loftet i den sunde vægtsort til min højde. Jeg vil dog ikke stoppe nu. Jeg kræver stadig at miste 20 mere for at nå midten af ​​dette interval. Så godt som jeg stadig har en noget udvidet mave til at flade.

Kahit ‘Yun Guy Lang Ma-Flatten. Juice Ko denne pandemi.

2020 • 8 • 7

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

5 rejsemomenter, når en fantastisk kameratelefon er tilgængelig for praktisk

4 Kampe af rejsende fra at etablere lande

Hvor kan man købe Jr Pass: Præcis hvor meget? Er det det værd?

Rejser med seniorer: Top 10 destinationer i Asien

Træder ind i en ny tidsalder på rejsen …

Leave a Reply