Lykken ved forfølgelse med Chris Guillebeau

Sendt: 09/08/2014 | 8. september 2014

Da jeg først begyndte at blogge, stødte jeg på et websted kaldet kunsten at ikke-overensstemmelse. Det var af denne fyr på en personlig søgen efter at besøge hvert land i verden, før han blev 35 år gammel. Den fyr var Chris Guillebeau. Jeg begyndte at følge hans eventyr intenst – som rejsende var ideen om at se nogen besøge hvert land i verden inspirerende (jeg gør det samme, men på en meget, meget, meget langsommere tidsskala). I årenes løb er Chris og jeg blevet venner og er løbet ind på hinanden på flere steder rundt om i verden.

For et par måneder siden fortalte Chris mig om sin nye bog, The Happiness of Pursuit. Den undersøger, hvorfor folk begynder opgaver, og hvad andre kan lære for at tage af sted på egen hånd. Som rejsende føler jeg, at vi ofte er på vores egne opgaver, så hans bog fascinerede mig, og mens jeg krydsede Europa i sidste måned, læste jeg hans bog.

For dem, der er bekendt med Chris, vil du genkende mange temaer, han har talt om før: at bryde af på egen hånd, ikke give i frygt, følge dine drømme og bukke tendensen. De er mange af de samme temaer, som jeg taler om her.

I sin bog lægger Chris ud og forfølger en søgen i et format designet til at flytte folk fra den skøre idé til henrettelse, og undervejs fremhæver han 50 historier om mennesker, der har fulgt deres drømme, hvilket giver indsigt i ikke kun hvorfor de gik, og hvordan De gjorde det, men hvordan efter questen ændrede dem og skabte mindre sideopgaver. Jeg fandt, at alle historierne var meget inspirerende og interessante. De er alle vævet sammen meget pænt. Jeg bogmærkede mange til at følge op på, inklusive en pige, der sejlede rundt i verden alene og en fyr, der gik hen over USA.

Men quests behøver ikke at være så storslået – nogle kan være så små som kvinden, der satte sig for at lave en skål fra hvert land i verden for sin datter. Da hun ikke kunne rejse til hvert land i verden, var det den næste bedste måde at bringe international kultur til familien.

Denne weekend satte Chris og jeg sig ned over Skype og talte i et par minutter om hans bog, og hvad han har lært om opgaver (P.S. Jeg indspillede dette på min computer via Skype. Undskyld for den dårlige videokvalitet. Det var første gang jeg ‘ har gjort dette):

Jeg tænker på opgaver, store eller små, som en måde at gøre noget andet, der beriger dit liv. Fra Chris’s søgen efter at se hvert land til søgen efter at spise et måltid fra forskellige lande, til min for bare at lære svensk – disse eventyr kommer i alle former og størrelser, og hans bog er en stor inspirerende læsning, der vil hjælpe Idéen er slet ikke så skør.

Lykken ved forfølgelse er en bog værd at købe. Du kan købe bogen gennem dette link!

Book din rejse: logistiske tip og tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved hjælp af Skyscanner. Det er min foretrukne søgemaskine, fordi den søger på websteder og flyselskaber over hele kloden, så du ved altid, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste priser for gæstehuse og hoteller.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende beskyttelse, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den mange gange i fortiden. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (for yderligere evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de bedste i klassen, og du kan ikke gå galt ved at bruge dem på din rejse.

Fotokredit: Chris Guillebeau

Leave a Reply